måndag 22 mars 2010

Vill ha, vill ha, vill ha...NU!






Nu är jag trött på att vänta på...! Vill ha mina Saloon Dress x 2 NU! Vilket plagg längtar du efter? KRAM!

5 kommentarer:

  1. Just nu vill jag ha allt annat än mina 3 chrysalis minigowns...har upptäckt ordentligt undermåliga sömmar på dem så tyget gått sönder kring sömmarna...skitledsen! Vill ju ha dem, men inte trasiga=(

    SvaraRadera
  2. Jag älskar modellen på Saloon Dress men jag hade hellre sett att den var enfärgad än rutig och så är jag lite skeptisk till blommorna på boobsen...de liksom utmärker det som inte finns på mig!:)
    Hur som helst så vågar jag nästan lova att den beiga ändå flyttar hem till mig så småningom! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Filippa: Nej, vad tråkigt! Hur är det möjligt? Får du tag på nya eller vill du inte längre ha de kvar? Hoppas att det löser sig! KRAM!

    Ninna: Älskar också modellen! Jag har inte heller några boobs att skryta med...men tänker att dessa blommor kanske framhäver det lilla man har. Önsketänkande? ;) Gillar den beiga jättemycket men inte lika förtjust i det lila. Önskar att de gjort blommorna ton i ton som i den röda och blå. Helt övertygad om att den får flytta hem till dig! KRAM!

    SvaraRadera
  4. Jag håller med. Den är ljuvlig! Hoppas sommarkläderna kommer fram snarast. Trsit bara att kolla på sommarplagg i snön buhuuuu...

    SvaraRadera
  5. min molly: Ja, mindre snö och slask. Nu längtar vi efter vår och så småningom SOMMAR! Vilken färg blir din färg? KRAM!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails