onsdag 3 mars 2010

Söta underkläder till prinsessan...!




Idag innehåll påsen som följde med mig hem bl a dessa söta och fina Odd Molly-inspirerade söta. Underbar T-shirt BH i med volangdetalj, en svart med rosa rosett och en rosa med vit rosett. 85% nylon och 15% elastan. Stl. 70A-85C. Pris? 129 kr på Åhléns. Riktigt söt och precis lika prisvärd!

4 kommentarer:

  1. Ohh perfekt! Kunde inte komma lägligare skall nämnligen ut i helgen och shoppa bhar. Har EN kvar!! (Ja man har ju alltid typ 10 st som ligger man använder bara 1-2.. Varför gör man så??? Varför inte bara slänga de 8-9 man inte använder liksom?? *suck* ) Kram

    SvaraRadera
  2. Haha precis så har jag det också som Sanni bus skriver ovan...5-6 som ligger i lådan men bara två som används frekvent, en svart och en vit :)

    De där var jättesöta!

    Jag tror mina Chillisar kommer imorgon så jag kommer vara liiiiite hemlighetsfull till dess..men det är två i froté och ett i velour :D *woops...bidde det där 3?!!*

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Sanni bus: Härligt, egentligen är det ju minst lika viktigt att känna sig precis lika vacker under. Det blir en helt annan känsla, bara vetskapen om det fina under gör mig glad! Hur kommer det sig att man lägger så oerhört mycket pengar på vackra och dyra klänningar och annat och så himla lite på dessa härliga detaljer som på något sätt är grädden på moset? SANNI-BUS-KRAM!

    SvaraRadera
  4. Sara: Klart som attan att du skall vara hemlig, det förstår jag verkligen...men jag MÅSTE ju fråga! Jo, 1+1+1 blir nog 3... Spännande! KRAM!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails