tisdag 23 mars 2010

Viktigt möte idag...!

Viktigt möte idag...! Först en skön promenad och sedan in till stan. Återkommer senare! Önska mig gärna lycka till! Vad gör ni idag? KRAM!

5 kommentarer:

  1. Lycka till, med vad det än är! :) Här ska väl det jobbas som vanligt, men först måste jag ju göra mollyrundan på bloggarna.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag vabbar och har därför tid att läsa bloggar.
    Men sen ska jag ta ett nytt tag med Tradera.

    Lycka till

    SvaraRadera
  3. lycka till! Jag surar för min enorma restskatt... perfekt timing en vecka efter husköp och 4 dagar innan OM-träffen! MEN om några timmar är jag nog lite gladare igen! Kramar

    SvaraRadera
  4. Lycka till med vad det än är du ska göra! Idag är jag ledig och har varit hemma hos en vän och fikat och "tjejsnackat" :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. My Molly Oddities: Tack omtänksamma! Härligt och viktigt att hinna uppdatera sig på Molly-bloggarna! Hoppas att din dag blev alldeles underbar! KRAM!

    Fengxumamma: Tack fina! Hoppas att din VAB-dag blev mysig! KRAM!

    Dr Molly: Tack gulliga! Trist med restskatten! Hur man än vänder och vrider på det så blir det ju rätt i slutändan. Är helt övertygad om att du lyckades vända ditt humör utan problem. Du glada, positiva och duktiga! KRAM!

    Peggy: Tack snälla! Härligt med en ledig dag! Underbart med tjejmys ibland! Mysigt och viktigt! All lycka till dig! KRAM!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails