tisdag 2 mars 2010

Underbara vackra tisdagsmorgon...!





Underbara vackra tisdagsmorgon...! Utanför är det vitt, kallt och gnistrande vackert! Inne är det varmt, mysigt och härligt. En god kaffe i handen och brasan som sprakar. LYCKLIG!

Dagens känns självklar! Idag skall jag umgås med min älskade Bo, längtar! Bruna strumbyxor från Lindex och mina härliga strumpor från Odd Molly. Vad blir din dagens? KRAM!

6 kommentarer:

  1. Åh mys!!!! Önskar min dagen hade haft ngt med Chill att göra men den som väntar på något gott...väntar alltid för länge! hihi jag väntar faktiskt 2 paket med lite Chill ..! *wee!* Tänk att ett märke kan ta en med storm bara sådär?! Kram!

    SvaraRadera
  2. Sara: Kan inte annat än att hålla med om att "den som väntar på något gott...alltid väntar för länge". Dagens sanning! Spännande, nu blir jag nyfiken! Vad väntar du på? KRAM!

    SvaraRadera
  3. Jajamensan, ditt tips var ju toppen! Och det kommer i bloggen imorgon. Fast om jag förstod det rätt så ska hon inte sälja Chill?! Har du koll på hur det egentligen var?

    SvaraRadera
  4. Min favvo-kombination! Snyyyyyyggt! :)
    Jag beställde klänningarna från Olgas på fredagförmiddagen och blev lite full i skratt när jag såg ditt lördagsinlägg i bloggen om samma webshop! Suuuuperbra service!:)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Å vad roligt! Vad glad jag blir! Det stämmer, det var via en annan butik i Sverige som jag fick dessa saker skickade för påsyn. Butiken som skickade kläderna känner ägaren av butiken som du var inne hos. På den vägen är det...! Provade du både S och XS? Längar efter fina outfitbilder! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Ninna: Vad roligt! Vi har allihop förvandlats till små tokiga iglar. Helt galet vad jag jagat runt efter det jag velat ha. Har på fullaste allvar säkert lagt 3 dagar att ringa runt till trevligaste Thomas på ChillNorway, ALLA butiker som listas som återförsäljare av detta underbara märke och fler butiker än så. Säkert en dag av GOOGLANDE på alla tänkbara ord och kombinationer för att få ChillNorway-träff. Talat med trevliga VITA SNÄCKAN, EN TRAPPA NER, MILLAMI, NANTUCKET, MELROSE CO, SKÖNA CLARA etc etc etc. Ja, lite lätt hysterisk kan man nog allt kalla mig. Men vad gör man inte när man hittar något så underbart!? KRAM mina älskade CHILLNORWAY-vänner!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails