söndag 4 april 2010

Svart, vitt & almost black...!



Älskar min vita klänning från danska Sirup! Med svarta strumbyxor och underkjolen Dolce Skirt i almost black från Odd Molly känner jag mig fin idag! KRAM & NJUT AV LEDIGA DAGAR!

10 kommentarer:

  1. Det ser jättefint ut! jag fick aldrig köpt någon underkjol....helt plötsligt insåg jag att jag inte skulle ha någon användning för en men ju mer jag ser dem ju mer sugen blir jag :-)
    Hoppas att du får en fin dag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Peggy: TACK! Jag trodde nog att jag skulle ha mer användning för min än vad jag faktiskt har. Får se om den får stanna eller inte. Är mer förtjust i spoiler-serien om jag skall vara helt ärlig. Gillar inte den matta strukturen i den nya serien. Önskar dig en mysig kväll. KRAM!

    SvaraRadera
  3. Du har tidigare haft två stycken Odd Molly fonda stl 2 till salu, är dom kvar? /Marika

    SvaraRadera
  4. Hej fining, du vad mer brukar du kombinera din svarta Dolce Skirt med? Har du några tips? Jag äger ingen men den är ju såsnygg!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Åh, den där vita klänningen väcker habegär! Kram :)

    SvaraRadera
  6. Hej,
    såg att du på inredningsgalensblogg efterlyste svarta ljusstakar från DAY. Jag tar gärna hem och lägger upp på webshopen om du är intresserad. Vilket sort var det du var ute efter?

    SvaraRadera
  7. Marika: Tyvärr inte! Hoppas att du hittar den någonstans! KRAM!

    SvaraRadera
  8. Ninna: Jag har haft den ett tag nu men inte använt den mer än till gårdagens Sirup-klänning. Är inte helt säker på om jag tycker om den. Känns lite "billig" i kvalitén tycker jag, gillar inte den matta strukturen. Bortsett från det så passar ju svart till det mesta. Passar jättebra till svarta vardagsklänningar, alla vita klänningar tillsammans med svarta strumpbyxor. Fondan i almost black, Frill dress tunic i almost black. Är du sugen på en själv? KRAM!

    SvaraRadera
  9. Sara: TACK! Ja, den är en favorit faktiskt! KRAM!

    SvaraRadera
  10. Classic Living: Ååå tack snälla! Är intresserad av alla 9 modeller om dessa går att få tag på fortfarande. Tacksam för snabbt svar!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails