fredag 23 april 2010

VILL HA...Fonda i blått...storlek 1...!

Herregud vad sugen jag blev på en Fonda i blått...! La en i varukorgen på Country Dreams häromdagen men tvekade då jag redan har tre stycken. Nu ångrar jag att jag inte klickade hem den! VARFÖR? Vill ha...! Någon som vet var denna finns kvar i storlek 1? Tacksam för hjälp! KRAM!

6 kommentarer:

  1. men du....den kommer i massa kul färger till hösten ju, 7 stycken! Lite o dark Indigo bla. Vänta du tills de kommer=)

    Men ska hålla ögonen öppna ifall du envist vill ha den ändå=)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Filippa: Gulliga underbara du! Satt på en restaurang med familjen och åt en tidig fredagsmiddag...utanför går en supersnygging i en blå Fonda med precis rätt blå strumpbyxor och snygga cognacsfärgade stövlar. Om jag blev sugen...! Vilka färger kommer den i till hösten? Hoppas att du haft en underbar fredag! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Hihi!
    Den kommer väl i chalk, almost black, lite och dark indigo, brown, military och cabaret!! (den sista ska jag ha=) Det är typ som royal....
    Så hur läckra färger är inte det då?!

    Ha det gott KRAAAAM

    SvaraRadera
  4. Filippa: Hur fina färger som helst. Cabaret blir perfekt till dig! Brown och kanske en indigo...blir det för mig! Älskar bruna velourisar! Vet du...det var först igår kväll som jag började uppskatta och verkligen gilla mina Fondas, har liksom bara blivit liggandes i garderoben till igår. Fråga mig inte varför...! TACK söta fina! KRAM!

    SvaraRadera
  5. ja men ellerhur! Underbara färger , skulle lätt kunna tänka mig fler än cabaret! Kul att du uppskattar dom, jag är inte helt buddy med min rosa men med lite sol på näsan kanske det känns bättre=)?

    Kolla Veravelour.com där har du bruna velour saker urfina med fri frakt!

    KRAM!

    SvaraRadera
  6. Filippa: Alldeles övertygad att den rosa kommer att kännas och vara alldeles ljuvlig på dig med lite sol på nästippen. Skall in och kika på veravelour.com på en gång. KRAM!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails