lördag 24 april 2010

Hjälp mig välja färg på Lotta Lotta long coat...!




En kylig dag som denna fick mig att inse att jag har ett behov av en snygg vårjacka...! Tänk att man alltid hittar ett behov och ständigt och jämt är på jakt efter något man bara MÅSTE ha...!



Vilken färg är finast och mest användbar? Hur är denna ljuvliga jacka i storleken? Burr...jag fryser! KRAM & njut av underbar lördag!

6 kommentarer:

  1. helt klar den svarta som är mer gångbar. Lite tråkigt kanske men oh så användbart. Den röda är urläcker men skulle jag köpa en så hade jag valt den svarta, en klassisk kappa som man inte tröttnar på.

    KRAM!!

    SvaraRadera
  2. Jag valde svart då den är mer användbar för mig. Beror på vad man har i garderoben mycket iof.. Den är normal till något liten i storlek. Är ju figursydd så man skall nog inte gå ner i strlk. För mig som har kraftiga armar så kan jag inte ha tjock tröja under typ stickat. Men vanliga tröjor etc går bra. :D Den är uuuunderbar! du kommer inte ångra dig. Tro mig! :D Kram

    SvaraRadera
  3. Hade nog också valt svart då den är som sagt gångbar till allt. Lycka till med både beslut och köp!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Bor du i Stockholmstrakten? 25% på denna på MIX IT i Sundbyberg.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  5. Filippa, Sanni bus, Jeanette & Halvan: TACK snälla gulliga för era gulliga kommentarer. Jag blir så lycklig när ni tar er tid att skriva en liten rad hos mig! Det lutar åt den svarta men tänkte att jag måste höra efter med er söta då jag ibland känner mig lite trist och tråkig i valet av färger. Men jag tänker nog precis som er att svart är svart och passar till det mesta. Inte en färg man tröttnar på! Tack också för tips om storleken! 25% låter ju jättebra! Helt klart värt en liten tur! TACK fina gulliga för era tips och råd! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Mejla mig på helene@idealist.nu om million dollar dress så ska du fått mått.

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails