fredag 13 augusti 2010

Varför nöja sig med en...!?

Välkommen fredag, underbara fredag och välkommen Raisa nummer 2 i ljuvligaste höstfärgen brunt! Modellen och färgen är alldeles underbar...! Bild lånad från Charlotte Göteborg.

Vilket underbart väder vi får njuta av idag! Hoppas att helgen blir lika härlig! Nyss hemkommen från bad och picnic med ljuvliga barn. Nu väntar godaste kaffen på mig i vår trädgård! Vad gör ni en dag som denna? KRAM & trevlig helg!

8 kommentarer:

  1. Aa, en godbit til=)! Underbart snygg!
    Idag har jag klämt o känt på nya Mollysar...provade Mah-Jong hooden i lite indigo..ÅH VILL HA! Däremot köpte jag en Fonda till....vintage chalk blev det (för den stora dagen i oktober=)!!

    Oj har ni bad väder? här känns det som höst redan=(
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Å härligt! Perfekt med Fondan juuu! UNDERBART! Fondaköp blev det för mig idag också...! Visst är färgen Lite Indigo fin, perfekt tycker jag! Oui, badväder idag! Ja, det blev fler finingar från Branting och faktiskt några till som hänger och väntar på att bli fotograferade...! Du kommer ju att vara strålande vacker i din Fonda! Kan ju inte bli finare! My cup of tea! BRA VAL! KRAM & Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Hej, har en Raisa i blågrått och den är bara sååå underbar! Härligt nån annan också funnit denna skönhet.

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för inspirationen <3 Har precis klickat hem en Raisa från Charlotte. Jag var bara tvungen. Älskar Branting!
    Trevlig helg!
    Kram Ann-Sofie

    SvaraRadera
  5. Mirka: Visst är den underbar! Så underbar att jag inte kunde nöja mig med varken en eller två. Var bara tvungen att köpa den i sandstone också! ;) Är man en samlare så är man!

    SvaraRadera
  6. Ann-Sofie: Vad glad jag blir! Kul att du blev inspirerad! Du kommer att bli sååå nöjd, de är helt underbara! Vilken färg valde du? Charlotte har inte den i sandstone ifall någon undrar...! KRAM & trevlig helg!

    SvaraRadera
  7. Sååå fantastiskt snygg klänning! Mums..den måste jag kika närmare på=) Tack för tipset!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  8. Köpte en brun Raisa idag! Jättenöjd! Har provat runt alla modeller och alla är ju fina men........Raisa satt bäst på mig!
    Kram Halvan

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails