söndag 29 augusti 2010

Stövlar HUNTER...!




Någon som vet om det tillkommer några avgifter såsom tull etc om man beställer från http://www.countryattire.com/?

7 kommentarer:

  1. Halloj!
    Har kikat där också....vet inte... jag har ett par svarta Hunter och det är det bästa köpet jag gjort.- De användes hela förra hösten, vintern o våren=) De är fortf lika fina och håller lätt även denna säsong!De är så mjuka o sköna som eccos=)
    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Kolla här. Rea! http://www.sweetfeetshoes.co.uk/

    SvaraRadera
  3. Filippa: Vad roligt att du är så nöjd! Provade dessa igår och blev supersugen. Jag gjorde precis en beställning. Får se om det tillkommer något. Lovar att berätta! Köpte någon spray till skorna som skall ta bort det matta på ytan. Använder du det? KRAM!

    SvaraRadera
  4. använder ett medel köpta i skoaffär för typ 35 spänn, speciellt för gummistövlar, de blir matta med tiden nämligen så det gör dem glansiga igen, emn vanlig matolja funkar oxå!
    kram

    SvaraRadera
  5. Skall bli kul att få hem stövlarna! Velade mellan matta och blanka...! Svårt, varför alla dessa val!? ;) Tror nästan att de matta håller sig finare i längden. Vad tror du? Har du matta eller blanka?

    SvaraRadera
  6. Mabimao: Tack för tips! Hade dessvärre hunnit beställa...! KRAM & TACK för din omtanke!

    SvaraRadera
  7. Har en länk från min blogg där jag köpte mina blanka Hunter stövlar för ca 700:- med frakt (Om jag inte minns helt fel)

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails