fredag 10 september 2010

White wedding...!




Det bär mig emot att gnälla men usch och fy vilken deppig dag det är idag! Vill inte att det skall vara så när det är fredag och allt, underbart höstväder och helg i antågande...men ibland är man bara liten, ledsen och låg. Glädjer mig i alla fall åt mina nya stövlar, vita HUNTER "wedding" står snyggt i hallen min. Alltid något...! ;) Nu skall jag göra en god kaffe, åka och göra lite ärenden inför helgen. Hoppas och tror att fredagskänslan infinner sig. Tror minsann att jag hämtar hem mina underbara skattar tidigt från skola och dagis idag. KRAM & njut av fredag och underbara krispigheten i höstluften!

7 kommentarer:

  1. hihihi! Du är helt crazy med dina Hunter=)! Men visst är de grymma! De vita är riktigt läckra...skulle vilja ah de i aubergine!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Hej söta Filippa! Älskar mina stövlar, de är verkligen grymma! De i aubergine är superfina, verkar vara höstens färg. De butiker som har Hunter har nästan alla tagit in den färgen! Blir det ett par till för dig? KRAM & trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Hunters kan man ha till ALLT! :)
    Jag är väldigt glad i mina vita!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Nja aubergine fanns även förra året faktiskt. Vet inte varför jag inte slagit till på ett par til faktiskt, kanske kanske....(men med träffen och bröllopet o resan i sikte så skulle nog gubben få spader om jag kom hem med ett par till=)

    kram!

    SvaraRadera
  5. Ninna: Jag förstår det! Känner mig jätteglad för mina nya vita vänner! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Filippa: Absolut, visst fanns färgen förra året. Vad jag menade med höstens färg var att många butiker (de allra flesta) som har ett litet sortiment av Hunter har valt just denna färg samt "typ" svart och brunt. Hur som helst...! Du om någon borde ju köpa de vita...! ;) KRAM kompisen min!

    SvaraRadera
  7. var kan man köpa VITA hunters? det är så svårt att få tag i just vita,,

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails