torsdag 13 maj 2010

Velour...!

Fullkomligt älskar klänningar, fullkomligt älskar velour...! Klänningar + velour = KÄRLEK! Spontant blev jag inte superförtjust i klänningen...gillar inte att den är så rak i modellen, gillar inte heller knapparna.

MEN...i brist på annat som lockar just nu växer sig sakta men säkert en liten känsla av jag-kanske-vill-ha ändå fram...! Vad tycker ni? Gillar vi den eller är vi fast i Fonda-träsket?

5 kommentarer:

  1. Hihi ja du vet ju, jag gillar den skarpt, dock inte denna fjus mesiga färgen, den är inget för mig, hellre då cabaret eller de murriga brown/military....ska bli spännande att se hur alla velour plagg kommer se ut!=)

    Hoppas du mår bra!

    KRAM!

    SvaraRadera
  2. Jag är också nyfiken på denna klänning och håller med Filippa om färgerna... gillar också mer murruga färger. Det ska bli spännande att se vad som kommer i höst.

    SvaraRadera
  3. Mjaaee vet inte. Någon sade städrock och det sitter liksom kvar hihi Men skulle inte förvåna mig om jag står där med en sådan ändå sen ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Jo jag gillar den, absolut! Men fondan som är nu är snäppet vassare! Men jag håller med dig, velour är underbart /Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Filippa & Anna2: Jag håller med om att den ljusblå är tråkig! Riktigt spännande att se hur de mörkare färgerna ser ut. En brun kommer med största sannolikhet att få flytta in hos mig! Älskar brunt! KRAM!

    Sanni bus: Hahaha...! Så blir det nog tror jag! Vem kan stå emot klänningar i velour? Inte jag i alla fall! Puss på nosen!

    Malin: Fondan är nog något mer feminin men en ny modell i velour blir nog svårt att stå emot! Nyfiken på färgerna! KRAM!

    SvaraRadera

 
Related Posts with Thumbnails