torsdag 29 april 2010

Fia säljer rosa Velour Love Dress från ChillNorway...!

Sötaste Fia har lyckats bli ägare till en Velour Love Dress i rosa från underbara ChillNorway...tyvärr är den lite för stor för henne. Någon som önskar swappa den med henne. Fia har den i large och vill gärna få tag på den i medium. Hon kan eventuellt tänka sig den i grönt också men allra helst rosa!

Maila henne på fiasdesign@live.se om du är intresserad!

KRAM!

onsdag 28 april 2010

Jacka från Cream...!



Visst var den här jackan från Cream fin? Kanske ett alternativ till Lotta Lotta long coat? Eller? Tror dessvärre att det kan vara svårt att få tag i den nu. Har ringt runt idag till en del butiker som sålde slut på den i princip samma dag som de fick in den. Vet du söta läsare någon butik som kan tänkas ha denna fina kvar i storlek 34 eller 36? Hur är den i storleken tro? Bilder lånade från Smultrongården.

tisdag 27 april 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD...!


LYCKLIG, LYCKLIGARE än LYCKLIGAST! Tack superfina, underbart gulliga Malin, http://vartradhus.blogspot.com/! TACK, TACK, TACK!

Det man ska göra när man fått denna fina utmärkelse är att kopiera in den i sin egen blogg för att visa att man fått den, länka till den man fått den av samt skicka den vidare till sju andra bloggare. Sen ska man berätta sju saker om sig själv...

- Älskar mina barn, min man, mamma & pappa, mina syskon, mina vänner, min släkt, mina nära & kära, älskar mitt liv
- Älskar caffe latte, vin & god mat
- Älskar klänningar, älskar velour
- Älskar att springa, gå långa raska långpromenader
- Älskar att ha mycket att göra, fungerar jättebra i stressig situationer
- Älskar att vinna, tävla och köra bil med hög musik
- Älskar allt tjejigt som rosetter, rosa, spets, tyll, you name it! (Kopierad från fina Malin, stämmer så väl in på mig också...!)

Det var mina 7 "intressanta" saker...!

Jag skickar vidare mina utmärkelser till:

You're perfect because you're not, http://mollyholic.blogspot.com/
En skopa odd & en tesked molly, http://enskopaodd.blogspot.com/

...och givetvis tillbaka till snällaste Malin, http://vartradhus.blogspot.com/. TACK snälla!

Sist men inte minst vill jag ge denna utmärkelsen till fina, rara, underbart gulliga FILIPPA! Love you...!

Tvättråd för velourplaggen...!?





Jag har alltid tvättat och torktumlat mina velourklänningar från Odd Molly och tycker att detta gör plaggen alldeles underbara. Allra första gångerna tvättade jag klänningarna och lät de hänga och torka men då såg de alldeles torra och tråkiga ut. Började efter detta med att alltid tumla klänningarna mjuka och fina...! Gör jag något dumt? Är jag oförsiktig? Sliter detta på klänningarna? Tips på hur man tar hand om dessa på ett bättre sätt?

Innehållet i fina påsen från Mathilde...!

...en ljuvligt söt Fonda i blått. Kanske ingen överraskning...!? Men jag är glad!

Jag gjorde allt vad jag kunde för att stå emot mitt begär men när jag i måndags chansar och ringer till Mathilde och de precis fått påfyllning av Fondan i blått styrde jag bilen snabbt som attan mot Biblioteksgatan...4 minuter senare var jag ägare till min fjärde Fonda!

Försökte fotografera klänningen men det är alldeles omöjligt att få till en rättvis färg på klänningen därav produktbilden.

Är jag tråkig?

måndag 26 april 2010

Ooops...!


Höstens Fonda...!

Undrar så hur höstens färger på Fondan kommer att se ut. Hur kommer nyanserna på "indigosarna" vara? Kommer det att vara en fjäril på ryggen eller var det den som skulle ersättas med något annat fint? NYFIKEN!

lördag 24 april 2010

Hjälp mig välja färg på Lotta Lotta long coat...!




En kylig dag som denna fick mig att inse att jag har ett behov av en snygg vårjacka...! Tänk att man alltid hittar ett behov och ständigt och jämt är på jakt efter något man bara MÅSTE ha...!



Vilken färg är finast och mest användbar? Hur är denna ljuvliga jacka i storleken? Burr...jag fryser! KRAM & njut av underbar lördag!

fredag 23 april 2010

VILL HA...Fonda i blått...storlek 1...!

Herregud vad sugen jag blev på en Fonda i blått...! La en i varukorgen på Country Dreams häromdagen men tvekade då jag redan har tre stycken. Nu ångrar jag att jag inte klickade hem den! VARFÖR? Vill ha...! Någon som vet var denna finns kvar i storlek 1? Tacksam för hjälp! KRAM!

Velvet Tunic i almost black säljes...!

torsdag 22 april 2010

Velvet Tunic i almost black säljes...!


Finaste velourklänningen #692 Velvet Tunic i almost black i storlek 1 säljes! Intresserad? Maila mig på blackwhitelovely@hotmail.com.

onsdag 21 april 2010

Mera Fonda, mera velour...!

Country Dreams har precis fått in ett stort parti av den ljuvliga klänningen Fonda dress i färgerna pink, blue, almost black och chalk. Skynda och klicka hem denna underbara klänning i velour.

måndag 19 april 2010

Odd Molly...Tea Dress!



På Efter tio på TV4 kan vi just nu se Malou klädd i vackra Tea Dress i Powder. En fantastiskt fin klänning med vackra detaljer i spets och volang.

ChillNorway...!


Fina Elisabeth önskar hitta en köpare till sin fina och oanvända vita tunika/klänning från ChillNorway. Storleken är XS. Elisabeth tar gärna emot bud på mail alternativt förslag på byte med plagg från Odd Molly i storlek 0 eller 1. Maila henne på eliza_5454@hotmail.com.

lördag 17 april 2010

Wild Child Dress i CHOCOLATE...?

Någon underbart söt läsare som vet var jag kan hitta Wild Child Dress i färgen CHOCOLATE i storlek 1?

fredag 16 april 2010

ChillNorway...Velour Love Dress!

Vet att det är många som letar efter godbiten Velour Love Dress i rosa från ChillNorway, finns kvar i XS på Millamis nyöppnade webshop. In och klicka hem innan de tar slut http://www.millami.com/. Modellen är stor i storleken så du som är en 1:a i Odd Molly kan utan problem klicka hem denna i XS.

Sååå mycket fint...ljuvliga Millamis webshop har nu öppnat!


Underbart söta Millami har nu öppnat sin webshop, se http://www.millami.com/.

Säljer märken som Baba Jaga, Belstaff, ChillNorway, Deeday, Fred Perry, H.eich, Hunky Dory, Ilse Jacobsen, Japan Rags, Jumper Fabriken, Kyboe, La Chance, Le Temps des Cerises, Lexington Home, Maison Scotch, Met, Morris, Murphy Nye, Nelly Johansson, Odd Molly, Primeboots, RefrigiWear, Scotch Soda, Toms m fl.

Underbart med en webshop som visar kläderna på söta tjejer så att man får en uppfattning om kläderna.

Hoppsan vilken dyr underklänning det blev...Wild Child Dress i powder!




Fick dessvärre inte mitt efterlängtade paket idag! Tråkigt, tycket posten fungerar sämre och sämre. Vad har ni för erfarenheter?

Men...en tur till stan, mysig lunch med maken och en väldigt dyr underklänning senare...! Glad är jag för den ljuvliga underklänningen lockade mig till köp av Wild Child Dress i färgen powder. Jag kommer nog inte att använda klänningen som den är tänkt utan endast underklänningen som i sig är helt fullkomligt LJUVLIG!

Sockersöta och ljuvliga Spoiler underdress i powder, rose och chocolate säljes!



Någon som saknar de underbara underklänningarna Spoiler underdress? Dessa flyttade nyligen in i min garderob men har för mig inte kommit till användning en endaste gång. De är LJUVLIGA och jag önskar att dessa hade kommit till användning. Helt nya med tags och kvitto!

Samtliga underklänningar är i storlek 2 och i färgerna:
  • POWDER
  • ROSE
  • CHOCOLATE

Maila mig på blackwhitelovely@hotmail.com om du är intresserad! Jag önksar 800 kr + frakt per underklänning.

Paketdags...!?

Idag går jag och hoppas på paket! Vore alldeles underbart om denna ljuvliga och underbara klänning som jag efter MÅÅÅNGA samtal och med MYCKET tur lyckades få tag på behagar förgylla min fredag. Jag håller tummarna...! Väntar ni på något härligt? KRAM!

torsdag 15 april 2010

Kan inte annat än älska denna underbara klänning...trots klänningens brister och fel!


Njöt av underbar dag med vackert vårväder, frukost med fantastiska vännner och underbart gullig söt son som förgyllde dagen. Att umgås med sina barn måste vara bästa tänkbara sällskapet! Dagens klänning blev vackraste och skönaste Saloon Dress. Helt klart en favorit trots sina brister och fel...!

onsdag 14 april 2010

Klänningen från Deeday i marinblått...!




Nu har Sid & Sally fått in den ljuvliga klänningen från Deeday i marinblått också! Ljuvligt bedårande klänning i en längre modell med spets över bysten. Trekvartsärmar och rundhalsad. Pris 1 499 kr.

fredag 9 april 2010

Mera velour...välkommen hem...!

Äntligen...! Idag knackade det på dörren på eftermiddagen, ett efterlängtat paket levererades alldeles innan veckans sista skol- och dagisrunda. Perfekt start på helgen! Som jag har slitit på med jobbet den här veckan. Fullt upp hela veckan, jätteroligt! Ser denna som en liten bonus för min arbetsinsats den här veckan. Perfekt att ge sig själv presenter, inte sant!? Ljuvligaste Velour Tunic i färgen purple, #692. Svår att fånga färgens rätta nyans på bild. Underbart söt, underbart skön. Helt ny, vilket innebär ljuvligaste Molly-doften...! Snart består nog närmare hälften av mina klänningar och tunikor av ljuvligaste materialet velour...! LOVE IT! Tack sötaste Filippa för hjälpen att hitta denna underbara och efterlängtade! Kram & trevlig helg!

torsdag 8 april 2010

Oseriösa säljare på Tradera!

Klickade hem en fin klänning på Tradera i förra veckan! Köper nästan aldrig något på Tradera, detta var tredje gången. Ställde flera frågor om skicket, hur mycket den var använd, om hon varit ensam ägare etc då jag inte känner mig särskilt bekväm med att köpa kläder begagnat från männinskor som jag inte känner. Jag fick till svar att den var använd en gång, perfekt skick, en ägare etc.

Igår, efter att säljaren postat klänningen så skickar hon ett mail där hon skriver att hon upptäckt att klänningen inte är hel men att det bör vara lätt att fixa hos en skräddare. Hon skriver också att klänningen inte varit hennes utan att hon sålt den åt en vän.

Jag ställer ett antal frågor på mail då jag blir besviken och vill bilda mig en uppfattning om felet som hon inte besvarar alls annat än att hon säger "de syns ej, du får se själv ju för klänningen är ju superfin".

Jag blir så arg! Klart att den är fin annars hade jag inte bjudit på den. Men det har väl inte med saken att göra. Jag har ju köpt klänningen och bjudit på den i tron att den är i nyskick, inte trasig. Vad är rimligt att kräva? Har aldrig varit med om detta tidigare. Vad göra om hon inte svarar på mina mail. Skickade två mail igår som hon ignorerar. ARG!

onsdag 7 april 2010

Vårkänslor från ChillNorway!



Vårkänslor från ChillNorway! Nu har Nantucket fått in två underbara koftor, Fergie Robe och Pointelle Cardigan. Dessutom massor av nyheter från ChillNorways fina barnkollektion, 6–12 år.

Nu kan du även följa Nantucket på Facebook, klicka på följande länk http://www.facebook.com/pages/Nantucket/374011601098.
 
Related Posts with Thumbnails