onsdag 31 mars 2010

I påsen från Mathilde låg även...Tuxish Front Dress från Hunky Dory!



Valde mellan den ljusblå och denna ljuvliga som var den som tog sig till kassan, betalades, hoppade ner i påsen, styrde bilen hem och flyttade in i min garderob. Ja, nu blir det allt annat än Odd Molly ett bra tag framöver. Det skall vara kul att hitta små godbitar att bära med sig hem inte en påse fylld med besvikelser. Mysigt skall det bli med påsk och lite ledighet! Vad har ni för mysplaner för helgen? KRAM!

Bilder lånade från http://www.sidandsally.com/.

Välkommen hem...ljuvliga klänning, Romane från Deeday!




Som plåster på mina sår för besvikelsen över alla dessa trasiga Saloon-kläningar fick den här ljuvliga klänningen följa med mig hem idag! Helt underbar...! Finns även i bl a vitt, rosa och blått. Pris 1 499 kr. Jag köpte min på Mathilde på Hamngatan.

Underbart doftljus...Voluspa Makassar Ebony & Peach!


Igår köpte jag hem flera härliga doftljus! Alldeles för många blev det och egentligen alldeles för dyrt, men ack så UNDERBART & LYXIGT! Mina favoritdoftljus var slut hemma och påfyllning var nödvändig. DYRT men mycket LYXIGT. Valet var enkelt, underbara doftljusen från Voluspa med doften Makassar Ebony & Peach står nu utplacerade i hallen, köket och vardagsrummet.

Kvällen blev en underbart mysig tisdagskväll med familjen! Mysig middag, ett glas vin och härliga samtalsämnen med ljuvligt söta barnen! Älskar och uppskattar VARDAGSLYX, livet skall levas varje dag, varje timme, varje minut...!

tisdag 30 mars 2010

Saloon Dress...återkallas!



Jag har idag varit i kontakt med Odd Molly-butiken samt Odd Molly (HK) och de har beslutat att dra tillbaka klänningen från samtliga butiker. De uppmanar samtliga som köpt klänningen att reklamera den.

Jag ställde frågan om denna klänning som verkar vara älskad av många av oss kan komma i en senare kollektion i samma utförande (utan dessa brister). Älskar ju modellen, färgerna, formen, känslan, doften, detaljerna...ALLT...utom de trasiga sömmarna!

Gulliga Åsa på HK lovade att framföra våra önskemål. Bara att hålla tummarna för att de lyssnar på oss Odd Molly-tokiga Saloon-kära tjejer.
Har ni som hunnit köpa denna underbara klänning bestämt er för hur ni skall göra? Lämna tillbaka eller behålla den tillsvidare? KRAM!

måndag 29 mars 2010

BESVIKEN...Saloon-serien har allvarliga brister!

Det har säkert inte undgått er hur lycklig jag är och har varit över mina underbara klänningar, Saloon Dress l/s i färgerna röd, blå och powder...MEN...de har BRISTER alla tre. Dessa underbara klänningar är samtliga TRASIGA i sömmarna. När de slitna detaljerna hamnar i och längs med sömmarna så slits hela tyget upp längs med sömmen.

Jag upptäckte detta imorse och var idag inne i Odd Molly-butiken för att byta dessa. Lyckades hitta en blå och en powder som är ok men samtliga röda hade brister. HK har uppmärksammat detta och har nu dragit tillbaka samtliga från butiken. De kunde i dagsläget inte säga hur detta kommer att hanteras ej heller hur det är möjligt att detta uppmärksammas först nu.

Vågar jag behålla mina fina klänningar med risk för att även dessa så småningom går sönder eller skall jag lämna tillbaka? Jag vill ju så gärna ha dessa underbart söta SKATTER! Tjejerna i butiken var och är oerhört tillmötesgånde. Vill jag behålla klänningarna och de visar sig att de går sönder så var detta ok, pengar utlovas i sådant fall...men känslan med dessa ljuvliga och efterlängtade klänningar känns ju inte lika längre...! Hur tycker ni att jag skall göra?

söndag 28 mars 2010

Saloon Dress i färgen dark powder invigd...UNDERBAR!


Jag som från allra första början var minst sugen på färgen dark powder av de tre färgerna som Saloon Dress tillverkades i...har fullkomligt förälskat mig i denna underbart ljuvliga färg. Var aldrig tveksam till färgen dark powder utan tveksam till de lila blommorna då lila inte tillhör färgerna som jag trivs i.

Inför lördagkvällens middag med underbart ljuvliga middagsgäster involverade jag hela min underbara familj i valet av färg för kvällen. Efter en timmes provande med söta barn och underbart tålmodig och stöttande make så valde vi gemensamt den i dark powder.

Hur kom det sig då att det blev tre klänningar istället för två? Jo, först och främst så kan ju jag ALDRIG nöja mig med en. Finns det två eller flera så varför inte om jag hittar något jag älskar. Priset var ju inte tokigt högt utan mer än ok. Alla tre följde med hem från Molly-butiken för att under helgen prova, känna och klämma. Tanken var att två skulle få stanna och en returneras.

Frågar sötmaken vilken han gillar minst och får ett (tycker jag) bra och enkelt svar...! "Gillar du klänningen så behåll alla tre! CHECK! På lördagen frågar jag min sockersöta charmör till son vilken han tycker är finast. Sötnos som han är säger han... "Behåll alla tre mamma! Den blå tycker jag att du skall ha på vintern, den bruna på våren och den röda på sommaren...!" Mammahjärtat smälter, vilken sötnos vi uppfostrat!

Jag klär på mig klänningen i dark powder och matchar dessa med mörkbruna strumpbyxor och går upp på övervåningen till älsklingen och barnen i väntan på gästerna. När jag kommer uppför trappen säger sötaste sonen..."här kommer vårflickan...!" LOVE, LOVE, LOVE!

lördag 27 mars 2010

Efterlängtade Velvet Cotton Tunic på väg hem till mig...!


Fortsätter att fylla min garderob med dessa älskade klänningar och tunikor i velour! Efterlängtade #692 Velvet Cotton Tunic från Maestress Selectif är på väg hem till mig...! Är det någon underbar läsare som har produktbilden på denna underbara baksida? Maila gärna den till mig på blackwhitelovely@hotmail.com. Hoppas att ni har det alldeles fantastiskt på stan alla Odd Molly-tjejer! KRAM, KRAM, KRAM!

fredag 26 mars 2010

1, 2, 3...!




Saloon Dress...1, 2, 3. Ja, så fick det bli! Behöver jag nämna att jag är världens lyckligaste?

torsdag 25 mars 2010

Sommarsläpp och hjärnsläpp...nu blir jag ju osäker...!

Är den beiga ett alternativ till min röda och blå Saloon Dress? Hjälp mig...! Vill ha två men kan inte bestämma mig för vilka...! Jag har ju hela tiden varit inställd på den röda och blå. Hmm...! Vad tycker du?


Kapp Ahl VINTAGE STORIES...sockersöta plagg till lilla söta flickan!

329060

344986

350413

328849

328625

329029

Är VINTERN slut?


Vad hände? Jo, jag åkte iväg på mitt livs första utförsäljning för att försöka hitta en mycket efterlängtad klänning från Odd Molly...som såklart inte fanns. Hamnade på en utförsäljning våningen under och vips var jag ägare till två stycken underbart lyxiga vinterjackor, närmare bestämt Canada Goose Snow Mantra. En röd till mig och en svart till min man! Så nöjd och glad, men var är snön och kylan!?

onsdag 24 mars 2010

Underbara BERRY DRESS, Odd Molly!


Grattis alla fina tjejer till era Campadre-klick idag! Det skall bli så roligt att se er i era fina köp vartefter. Extra nyfiken på att se hur ni som klickade hem vackraste Berry Dress. Min underbara är ännu helt oanvänd. Har likson svårt att hitta ett bra tillfälle där jag känner att den passar. Inte att den är för fin eller så...jag vet inte riktigt. En del av problematiken kanske är att den till viss del är ganska så genomskinlig! Vad har ni under era? Hur kombinerar ni denna vackra klänning? Har ni tips på någon bra underklänning som är lång? Gillar inte att underklänningarna som jag provat med är kortare än klänningen, tänker på Odd Mollys standardunderklänning...! Helst skulle jag önska att den gick att använda utan underklänning. Kom igen! Berätta allt om denna underbara, vackra och härliga men för mig kluriga och svårburna klänning!

Mindre roligt utbud av Odd Molly på Campadre!

Inget man blev vidare sugen på idag...! Jag som hade hoppats få klicka hem något fint. I och för sig bra för plånboken! Klickade ni hem något? KRAM!

tisdag 23 mars 2010

Berry Dress eller Romane...!?


Efter fina Ninnas inlägg om underbara klänningen Romane från Deeday blev jag sååå sugen på att klicka hem den. Priset är 1499 kr. Kommer genast att tänka på min underbara men ännu oanvända Berry Dress från Odd Molly. Älskar den men kommer mig inte för att använda den...! Jag har klänningen i storlek 0 men den känns som ett tält utan former. Trivs ni i era Berry Dresses? Hur använder ni era? Är det helt GALET att sälja sin Berry och ersätta med Romane från Deeday? Hjälp...!

Viktigt möte idag...!

Viktigt möte idag...! Först en skön promenad och sedan in till stan. Återkommer senare! Önska mig gärna lycka till! Vad gör ni idag? KRAM!

måndag 22 mars 2010

Vill ha, vill ha, vill ha...NU!






Nu är jag trött på att vänta på...! Vill ha mina Saloon Dress x 2 NU! Vilket plagg längtar du efter? KRAM!

söndag 21 mars 2010

Is'nt she lovely...!?


Is'nt she lovely...!? Idag tar jag fram en av mina absoluta favoriter...! Vad tycker ni? Vilken blus är er favorit? Är det någon som har produktbilden på blusen i vitt med röda stygn? Gör mig lycklig och maila gärna den till mig på blackwhitelovely@hotmail.com. Mulen och grå dag idag, jobb står på schemat. Kärlekshjärtat mitt är laddat efter en underbar lördag med min älskade familj och mina älskade föräldrar. Känner mig lycklig! KRAM ALLA FINA MOLLYSYSTRAR!

fredag 19 mars 2010

Gulliga och bästa MILLAMI...mer ChillNorway!


Gulliga och bästa MILLAMI har fått in mer härligheter från ChillNorway:
  • Frill blouse i sand, 2500kr
  • Frill blouse i vitt eller sand, 2100kr
  • Ferige petit cardigan i off-white, 2150kr
  • Ferige robe i sand, 2150kr
Utöver ovanstående skall fina Hampton Dress vara på väg samt några cardigans i offwhite och red. Maila eller ring till Camilla på MILLAMI. Butiken skickar gärna om man inte har vägarna förbi butiken på Käringön!

KRAM & TREVLIG HELG!

FREDAG...!


Ååå herregud vad jag har jobbat idag och HERREGUD vad jag LÄNGTAR efter mina barn. Nu skall jag ta mig en god latte, en rask promenad och sedan ge mig iväg och hämta upp mina underbara skatter på dagis, dagis och skola! LOVE is in the air! Känner mig lycklig, lycklig, lycklig idag trots att det blir en helg som inte bara är lugn och mysig. Lördag blir mys och avkoppling, söndag blir jobb men det känns helt ok.

Dagens blir min älskade bruna Velour Bo Tunic från ChillNorway. Bästa och gulligaste Millami har fått påfyllning på ChillNorway. Ring till Millami om du söker efter Velour Love Dress i rosa (1800 kr) eller Roma Dress i rosa (2100 kr). Vet att dessa finns i XS. Hon skickar gärna. På Facebook meddelar Melrose i Kungsbacka att även de får påfyllning av ChillNorway vilken dag som helst.

torsdag 18 mars 2010

Torsdag...imorgon FREDAG...!

Underbara torsdag, du är så välkommen! För att inte tala om morgondagen, TGIF. Veckan har varit full med mys, fix, trix, jobb och mycket annat. Extra mycket av allt, det mesta bra...!

Ikväll blir det ett glas gott rött vin och goda ostar när barnen somnat. Underbart mysigt att inleda helgen lite försiktigt redan på torsdagskvällen. Vad passar bättre än min underbara och älskade nya älskling i garderoben...! Stor kram!



ROSA & RÖTT...kärlek!





Idag behöver jag pigga upp mig själv med lite färg tror jag allt...! Usch...dagen känns grå och tung, känner mig ledsen och låg. Vet inte riktigt varför...! Om en liten stund skall jag dock äta frukost med en underbar vän, det kommer göra mig och mitt humör gott! Hoppas att allt är bra med er! KRAM!
 
Related Posts with Thumbnails